Joy for Life

Seiki

In 1979 ontwikkelde Kishi Akinobu een nieuwe energetische weg, seiki soho, om mensen te begeleiden naar een betere gezondheid: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel – met het belangrijkste kenmerk “minder is meer” (Wei wu wei).

SEIKI SOHO betekent letterlijk “universele levensenergie begeleiding”.

Seiki brengt de Ki in beweging via resonantie op bepaalde accupunctuurpunten. Seiki brengt de ontvanger terug bij zijn oorspronkelijke energie (gen – ki = gezond). Seiki is een extreem gerichte aanraking. De beoefenaar hanteert de juiste aanraking met de juiste kracht, op het juiste moment op de juiste plaats.


Voor wie is seiki?

Seiki is voornamelijk voor gevoelige en hypersensitieve mensen omdat het principe “less is more” (Wei wu wei) wordt gehanteerd.

Mensen met fibromyalgie, burn-out, CVS, evenals mensen met ernstige fysieke en/ of psychische klachten hebben veel baat bij deze techniek.

Door middel van respectvolle aandacht en aanraking leer je iemands energie aan te voelen en creëer je ruimte waarin levenskracht spontaan ontstaat en in beweging komt en zo natuurlijke genezingsprocessen in gang worden gezet.


Wat zijn de voordelen van seiki?

  • Het herwinnen en behouden van je oorspronkelijke levensenergie
  • Het is zeer geschikt voor gevoelige en hypersensitieve mensen omdat het principe “less is more” (Wei wu wei) wordt gehanteerd. Mensen met fibromyalgie, burn-out, evenals mensen met ernstige fysieke en/ of psychische klachten hebben veel baat bij deze techniek.
  • Het geeft een algehele diepe ontspanning, een soort vakantie gevoel
  • Het zorgt voor ontlading en eliminatie
  • Het creëert een grotere gevoeligheid, om je lichaam beter te voelen, je beter te laten ervaren waar je grenzen liggen.