Joy for Life

Seiki

Seiki brengt de Ki in beweging via resonantie/ verbinding op bepaalde accupunctuurpunten.

Seiki is een extreem zachte gerichte aanraking. De beoefenaar hanteert de juiste aanraking met de juiste kracht, op het juiste moment op de juiste plaats.


Voor wie is seiki?

Seiki is voornamelijk voor gevoelige en hypersensitieve mensen omdat het principe “less is more” (Wei wu wei) wordt gehanteerd.

Mensen met fibromyalgie, burn-out, CVS, evenals mensen met ernstige fysieke en/ of psychische klachten hebben veel baat bij deze techniek.

Door middel van respectvolle aandacht en aanraking leer je iemands energie aan te voelen en creëer je ruimte waarin levenskracht spontaan ontstaat en in beweging komt en zo natuurlijke genezingsprocessen in gang worden gezet.


Wat zijn de voordelen van seiki?

  • Het herwinnen en behouden van je oorspronkelijke levensenergie

  • Het is zeer geschikt voor gevoelige en hypersensitieve mensen omdat het principe “less is more” (Wei wu wei) wordt gehanteerd. Mensen met fibromyalgie, burn-out, evenals mensen met ernstige fysieke en/ of psychische klachten hebben veel baat bij deze techniek.

  • Het geeft een algehele diepe ontspanning, een soort vakantie gevoel

  • Het zorgt voor ontlading en eliminatie

  • Het creëert een grotere gevoeligheid, om je lichaam beter te voelen, je beter te laten ervaren waar je grenzen liggen.