Joy for life

Even voorstellen

Hoi, ik ben Tanja, gehuwd met Keith en moeder van 3 kids.

Vooraleer shiatsu op mijn pad kwam, heb ik verschillende methodes geprobeerd om me dichter bij mezelf te brengen. Die zoektocht begon in een periode dat ik me niet gelukkig voelde op mijn werk. Na een loopbaanbegeleiding, volgde een intense periode van yoga, daarna een periode van meditatie en tot slot kwam shiatsu op mijn pad.

Shiatsu raakte me vanaf dag 1 tot diep in mijn kern en liet me ook niet meer los. De driejarige opleiding heeft bij mij een kennishonger wakker gemaakt om nog meer te weten te komen over de Oosterse geneeskunde.

Samen met shiatsu, beoefen ik nog elke dag yoga, meditatie en LTC, omdat ik weet dat dit mij helpt. Als moeder van 3 kids weet ik als geen ander hoe druk het wel kan zijn. Dan is het nodig om af te schakelen, te zorgen voor jezelf, zodat je weer kunt zorgen voor anderen.

Dit wil ik graag delen met anderen, om iedereen te laten ervaren hoe het is om terug in je lichaam te komen, en niet de hele tijd in je hoofd te leven, hoe het is om terug levensvreugde te mogen ervaren en je zielenpad te volgen.

Joy for life staat voor levensvreugde, want dat ervaar ik door van mijn passie (shiatsu, yoga..) mijn werk te maken.