Joy for Life

Ervaringen massages

" Door mijn zittend beroep zit ik vaak vast in mijn rug. Vroeger ging ik naar een osteopaat maar eerder toevallig ben ik in contact gekomen met Tanja. Door haar behandelingen ben ik van mijn rugpijnen verlost. Houd er wel rekening mee dat soms de eerste dag na de behandeling je nog (meer) pijn kan hebben. Maar daarna voel je je verlost! Absolute aanrader.

Jan J.

" Heerlijke ontspannende massages van een hele fijne therapeute.

Katleen VDB.

" Geweldig ontspannend. Ik vind het heerlijk!

Marieke VC.

" Ik kan heel moeilijk loslaten en ben een controlefreak, maar in Tanja haar handen kom ik steeds compleet tot rust. Haar behandelingen zijn ankerpunten in mijn gejaagd bestaan."

Boris P.

" Ik kreeg bij Joy for Life een heel professionele shiatsu-massage! De massage heeft mij vooral mentaal helemaal tot rust gebracht.

Liesbeth C.

" Ik woon met mn gezin sinds een aantal jaren in Kenya, maar steeds wanneer ik op bezoek kom in België, maak ik een gaatje vrij in mn agenda om langs te gaan bij Tanja voor een shiatsu behandeling. Tanja neemt echt en oprecht haar tijd voor je, je voelt je onmiddellijk warm welkom. Ze start steeds met een babbeltje, waarin je oa open kan vertellen of je bv. bepaalde spanningspunten, klachten, wensen .. hebt. Wanneer de drukpuntmassage daarna van start gaat, richt Tanja al haar energie op je, met haar volle aandacht. Je voelt je steeds dieper 'wegzinken' in de matras, één en al ontspannen. Nadien merk je ook echt een verschil: je voelt je 'lichter', helderder ook. Klaar voor een nieuwe dag, of vervolg van de dag, of avond, of nacht.

Bieke S.

" Tanja is een warme, hartelijke dame waarbij je je meteen goed voelt. Je voelt meteen de passie waarmee Tanja haar Shiatsu massages uitvoert. Langs deze weg geeft ze haar rust en warme gevoel aan je door. Een massage is zeker en vast een aanrader, met als pluspunt het leren kennen van een zeer bewonderenswaardige dame!

Marianne K.

" Heel fijne massage. Duidelijk veel minder migraine. Ik voel me als herboren na een shiatsu sessie. Een echte aanrader ! Haar yoga lessen zijn trouwens ook zeer ontspannend! "

Veerle B.

" De Shiatsu massages, meditaties en yoga lessen zijn een echte aanrader bij Tanja. Tanja straalt van nature rust uit, haar handelingen zijn rustig en kalm, dat is wat ik nodig heb. Als je een stress kip bent zoals ik, dan is Tanja de beste persoon waar je terecht kan komen om te ontstressen. Ze is heel vriendelijk en staat open voor vragen ivm al de lessen die ze geeft. Bijvoorbeeld als je last hebt van rugpijn, biedt zij u onmiddellijk bewegingen aan die heel goed zijn voor de rug en die je thuis ook gemakkelijk kunt beoefenen. Tanja is gewoon TOP! "

Natasja VDJ.

" Tanja is een zeer lieve en empatische vrouw. Door haar professionele shiatsumassages is mijn man na zeer lange tijd eindelijk opnieuw tot rust gekomen."

Lutgarde ADA.

" Mijn eerste kennismaking met shiatsu massage was, dankzij de professionaliteit en betrokkenheid van Tanja, een helende voltreffer. Tanja is een erg fijne persoon, zacht, rustig en een luisterend oor. Een straffe vrouw met gouden handen.

Kristine G.

" Een shiatsu-massage bij Tanja is een absolute aanrader.

Stinne VDM.

" Very professional and healing shiatsu.

Stefan VH.

" Hallo Tanja,


De massage werkt nog door vandaag. Ik werd wakker met een heerlijk warm gevoel in mijn lichaam.

Ik voel de doorstroming van mijn buik naar mijn liezen, benen en voeten veel beter. Meer voeling met de aarde weer.

Bedankt voor deze bijzondere ervaring. Ik voel me zeer geborgen bij u en ik kan mij in vol vertrouwen ontspannen.

Ontspannen in de spanning die ik al zo lang vasthoud in mijn lijf. Het voelt heerlijk bevrijdend aan !

Ik mag er zijn zoals ik ben. Heerlijk !


Van harte bedankt,

Tom H.