Joy for Life

Leren ontstressen

Neurowetenschappers leren ons dat we enkel in vrede kunnen zijn met onszelf en anderen wanneer de verschillende delen van onze hersenen goed samenwerken: dan hebben we een ‘verbonden brein’. Wanneer ons brein geen goeie verbinding heeft, is ons brein in stress.

Ik bied je als het ware de sleutel tot je onderbewustzijn. Om toegang te krijgen tot ons onderbewustzijn maken we gebruik van spiertesten. Spieren zijn verbonden met ons onderbewustzijn. Via deze spiertesten vragen we toestemming aan het onderbewustzijn. Zo wordt alleen datgene in balans gebracht wat nu passend is voor jou en waar je nu aan toe bent. Vanuit een hele-brein-staat (brain-gym), waarbij beide hersenhelften optimaal samenwerken, transformeren en verankeren we de bevestigende overtuiging/de nieuwe situatie.

Wanneer je dus iets op een andere manier wilt aanpakken in je leven of wanneer je anders in het leven wilt staan, volstaat het niet om je daarvan enkel bewust te worden. Het zijn vooral de onbewuste belemmeringen in je onderbewustzijn die moeten aangepakt worden zodat ze je ondersteunen bij het behalen van je doel in plaats van je tegen te werken.

Deze methode is een bijzonder krachtig instrument om stress volledig op te heffen én om – in plaats van te herhalen wat je niet wilt – aan te trekken wat je wel wilt in je leven.

In een privé sessie werken we aan wat jij wilt of niet meer wilt in je leven.

Ik leer je tijdens een sessie 'het ABC van ontstressen' aan, zodat je jezelf kan ontstressen op een situatie, lastig gevoel of een trauma.

Voordelen van Live the connection

  • Je eigen stress managen en wegnemen

  • je eigen leven in handen nemen

  • Oude negatieve patronen opheffen

  • Zelf-sabotage uit de weg ruimen

  • Oude lasten vanuit je familie oplossen

Tarieven

1 sessie (duur 60 minuten) 65 euro/ uur

To change the printout of the body, you must learn to rewrite the software of the mind

watch your thoughts… they become words

watch your words… they become actions

watch your actions… they become habits

watch your habits… they become character


watch your character… it becomes your destiny

Lao Zi