Joy for Life

Zoete waters parkenparade 22/05- 23/05

Op zondag 23/05 geef ik een gratis yogales van 15u tem15u45

Happy met yoga


Dankzij yoga ervaar je meer voeling met je lichaam en je geest. En dus ook met jezelf. Door het uitoefenen van asana’s, houdingen, ga je op zoek naar je grenzen. Eens je die gevonden hebt, kan je jouw grenzen verleggen.

Tijdens yoga ben je zo gefocust op je ademhaling, de houdingen,… dat je alles om je heen vergeet.

Yoga zorgt voor meer verbondenheid met jezelf. Na een yogales barst je van de energie. Je hebt tijd aan jezelf geschonken. Je hebt je lichaam en geest gevoed. Je voelt je klaar om de hele wereld aan te kunnen.

En neen je hoeft helemaal niet lenig of krachtig te zijn om yoga te beoefenen. Yoga is een proces. Je moet jezelf tijd gunnen om deze voordelen te ervaren.

Na een eerste yogales voel je reeds de flow en de levensenergie stromen, waardoor je je lekker in je vel en mind voelt. Je voelt je gewoon happy 😁

INSCHRIJVEN VIA HET GEZONDE HUIS:

info@hetgezondehuis.be of via 0495/37 44 93.


Tijdens de parkenparade op zondag 23/05

geef ik van 16u00 tem 18u00 gratis stoelmassages.


INSCHRIJVEN VIA mail:

tanja.denhertog@outlook.com


Stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciale stoel. Een stoelmassage is een kortdurende massage die gewoonlijk 15 tot 20 minuten duurt, aangezien de sessie gratis is, duurt de sessie maar 10 minuten, met 5 minuten wisseltijd (om te ontsmetten).

Een stoelmassage is gericht op houdings- en werkgerelateerde klachten. Ik werk met de technieken van shiatsu. Shiatsu is gebaseerd op de acupunctuurpunten en meridianen en heeft als doel de levensenergie beter te laten stromen. Tijdens de stoelmassage concentreer ik me op de rug, nek, schouders, armen en bekken. Stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen en vereist geen massageolie.Tijdsslot Stoelmassage16u05-16u15 bezet

16u20 -16u30 bezet

16u35-16u45 vrij

16u50 -17u00 bezet
De kadobonnen kunnen opgestuurd worden na betaling. Twee euro extra om ze op te sturen.