Meet het Massageteam

MEET TANJA


Hallo,

Ik ben Tanja, mama van 3 kids en heb me helemaal omgeschoold sinds 2015. Als licenciate lichamelijke opvoeding heb ik 15 jaar les gegeven in het onderwijs.

In 2015 voelde ik de nood om iets anders te doen. Ik heb me vanaf dan omgeschoold als yoga docente, stress coach en shiatsu therapeute.

Graag breng ik mensen dichter bij hun essentie. Ik wil mensen terug levensvreugde laten ervaren. Want soms doe je dingen omdat het zo hoort, of soms doe je dingen gewoon omdat je niet weet hoe je iets kunt veranderen en voel je dat je vastloopt en blokkeert.

Luister eens wat vaker naar je lichaam. Je lichaam is de boodschapper van je ziel. Aan de hand van lichaamswerk zoals Yoga en Shiatsu, ga je voelen waar het minder stroomt in je lichaam en misschien ook in je leven.

Je wordt je bewust van blokkades en hiermee ga ik met jou aan de slag.

Ik zie je graag terug op de mat, de yogamat of de futon.

MEET JONATHAN

Hallo,

Ik ben Jonathan Verlinden. Sinds mijn veertiende wist ik welke richting ik uit wou in mijn leven. Ik wilde masseur worden na het ontvangen van een stoelmassage in een wellness in Nederland en volgde na even zoeken de studierichting schoonheids-specialist in Kessel-Lo en studeerde af in 2009 als eerste mannelijke schoonheidsspecialist op secundair niveau ( daar ben ik fier op).

Ik ben mijn ouders dankbaar en mijn broers die mij ondersteunden in het maken van deze keuze. Zo kwam ik in contact met verschillende massagetechnieken en verzorgingsmethoden.


Ik volgde hierna nog andere opleidingen de belangrijkste waren voor mij het shiatsu-groeitraject, Do-In Yoga en Live The Connection. Deze pas ik het meeste toe voor mezelf en voor anderen in mijn praktijk of evenementen.


MEET GUNTHER

Hoi,


Ik ben Gunther.

 

Toen ik op 18 jarige leeftijd de arbeidsmarkt opstapte had ik nog geen idee welke kant ik uit zou gaan. Ik zocht mijn pad in de meer technische richtingen en heb zo meerdere functies vervuld.In 2005 heb ik ook de opleiding brandweer-man/ambulancier gevolgd en in 2011 heb ik dan de overstap gemaakt om professioneel brandweerman/ambulancier te worden.

Na 10 jaar actief bezig geweest te zijn in deze sector had ik zelfs mezelf uitgeblust. Samen met een loopbaanbegeleider kwam ik op het pad van de traditionele Chinese geneeskunde.


Wat begon als een probeersel werd al snel een doordrongen 3-jarige opleiding shiatsu, die ik combineer met een orthomoleculaire opleiding op de Levensschool. 


Het vergde een beetje moed om als “stoere brandweerman” in de onbekende voelwereld te stappen. Maar tot op heden heb ik er nog geen enkel moment spijt van gehad en mijn missie is nu om mensen die net als ik geïnteresseerd zijn in deze materie, shiatsu op een casual manier aan te bieden.

MEET AN

Hallo,


Ik ben An, afgestudeerd als archeoloog. Na enkele jaren ben ik cultuurbeleidscoördinator geworden en nu organiseer ik vooral evenementen voor klein en groot. Ik maak mensen graag blij en dat kan ik in mijn job doen.

Ons dagelijkse leven is vaak een ratrace: lopen, rennen, vallen en weer opstaan! Herken je het gevoel? Je doet het gewoon maar soms is het teveel! Dat heb ik ook mogen ervaren tot ik op een dag een shiatsu-massage mocht ontvangen! Wat een ervaring! Dit wil ik ook kunnen! Dus ben ik een opleiding shiatsu gestart.

Een wondere wereld van energie, meridianen, Chinese geneeskunde en ontspanning ging voor me open.

Ik geniet ervan om mensen een lach op hun gezicht te toveren, ze even weg te trekken van de drukte en gewoon te laten genieten. Wil jij ook dit zalige gevoel ervaren? Ik tover ook graag een lach op jou gezicht!